Kasım 2024 | Ptsi | Salı | Çarş. | Perş. | Cuma | C.tesi | Paz |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Takvim |
|
|
| BİLİMSEL AŞK | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
kral.bond Admin
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 28 Nerden : Van Lakap : Keramettin Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: BİLİMSEL AŞK Perş. Ara. 11, 2008 6:04 pm | |
| BİLİMSEL AŞK
Seninle biz birbirimizi 180 dereceye tamamlayan üçgen açıları gibiyiz, Çünkü sen benim aklımı kompleks sayılar gibi yaptın, Seni düzgün hızlanan hareketle seviyorum, Eğer kalbimin bileşkesini alırsan, tanjantı sen, kotanjantı sen Sen ve ben yalnız bir molüz.
Senin o güzel DNA'n kalbimin çizgili kaslarını gıdıkladı, Haydi! Bana oogenez hücreni teslim et! Zigot meydana getirelim.
Sen ve ben aynı dokuda iki alyuvar gibiyiz, irisimi sana çevirdiğim anda, Adrenalin oranım boyumu aştı.
Pandorinam, hipotenüsüm, analitik düzlemim benim, Seni 16 eş parçaya ayırıp, her birini tek tek sindirim yollarıma gönderirim. Sen benim için Kanuni'nin hazinelerinden daha değerlisin!
Seni kalorisi düşük bir besin gibi seviyorum. Akdeniz bölgesinde üretilen besin maddeleri bile sevgim kadar çok değil, Canım istersen benim entegralimi al, istersen türevimi, Sana tüm iç organlarım feda olsun.
Biz bir çözeltiyiz, Sen çözülen, ben de çözücü maddeyim,
Aşkımız aruz vezniyle yazılmış bir edebi eser gibi, Nasıl da aliterasyon yapılmış kelimeler gibi aynıyız farkında mısın?
Sana olan sevgim bir uçaktan eğik atışla atılmış bir tas gibi, Canim! Sana verdiğim çift çenekli bitkiyi koku epitellerine götürürken, Sanki 10 tabanında logaritma bilmem kaç gibi oluyorum. Ama sonumuz ne olursa olsun, Seninle ben bir koloni gibi iç içe yaşayacağız ! | |
| | | kral.bond Admin
Mesaj Sayısı : 153 Yaş : 28 Nerden : Van Lakap : Keramettin Kayıt tarihi : 09/12/08
| Konu: BİLGİSAYAR ALDIM Perş. Ara. 11, 2008 6:05 pm | |
| BİLGİSAYAR ALDIM
Teknoloji dedim, bilgisayar aldım. O da yetmedi internete bağlandım PC Personel Computer demekmiş anladım WEB sayfası hazırlamaya başladım
Arkadaş dedi chat denen bir şey var Karşında milyonlarca insan var Arada çıksa da bir kaç davar Bu alemde çok şey var
Buldum bir SCRIPT yükledim bilgisayara İşin yoksa kanal kanal kız ara Yakışıklıyım diye gel de anlat bunlara Fotoğraf da yok ki göndereyim de inansınlar bana
Sonunda buldum bir kız inandı bana Olmuşum gözünde bir numara Ben oldum Mecnun o oldu Leyla Bu aşk bitmez dedim gitse de mezara
Aşkım için gece gündüz bekledim Belki gün gelir, evleniriz dedim Telefonumu verdim aramasını bekledim Gün geldi GAY olduğunu öğrendim
Leyla dediğim çıktı Kerem Bundan sonra ben neylerim Utanmadan bir de yollamış resim Bu CHAT ten kaçtı hevesim
Arkadaşlar gülsün dursun, Ben uğruna yediğim BANlara yanarım Zaten olsaydı birazcık şansım Sanal alemde OP (@) olarak doğardım Belki bir Alman, bir de İngiliz tavlardım
Gel zaman, git zaman bir kız buldum Telefon açtım sesini duydum Resmini görünce havalara uçtum Bu sefer IRCyi gözünden vurdum
Yine bir gün CHAT yaparken Gizliden bir HACKER bizi dinlerken Yollamış adıma telefonunu Bir gün sonra aldı elimden yavrumu
İhaneti kırdı umudumu Nickini gördükçe bükerim boynumu Halbuki onun için bozmuştum Klavyemin A-Ş-K-I ve M tuşunu
Gün geldi OP (@) oldum CHAT isini hayra yordum Kimmiş o HACKER onu da buldum Bilgisayarına FORMAT’ıi koydum
Terk eden aşkım döndü geri Gelir gelmez VOICE (+) istedi Meğer gözü OP (@) umdaymış Arkadaşa söyledim, hemen kickledi
Oysaki ne çok sevmiştim Aşkından WEB sayfalarına düşmüştüm Artalana resmini koymuştum Belki inanmazsın ama Hatta ve hatta IP numaranı ezberlemiştim. | |
| | | kral.bond Admin
| Konu: SANAL AŞK Perş. Ara. 11, 2008 6:06 pm | |
| SANAL AŞK
Sanal aşk dedikleri Ne ismi, ne adresi belli İş, okul, sorma sakın mesleğini Kesinkes üniversiteli
Atar bir isim, der ismim Ali Yaşını da doğru sözlemez ki Yirmi beşindedir her dem, olsa da elli Acaba bekar mıdır, evli mi Bekarım diyecek tabi ki Olsa da torun sahibi
Dostça başlar herşey önceleri, sizli bizli Başbaşa kalınca kaçınılmaz sevda sözleri Canısı, aşkısı,göz görmez başka kimseleri Aşık olursun sözlerine, o birtanesi En güzelidir şaşı da olsa gözleri
Belki de kaba saba biri, bilemezsin ki Görmek istersin şeklini, şemalini Gönderir katalogtan bir mankenin resmini Ateş düşer yüreğe bir kere, neylemeli
O'da sever ALLAH için, dört eder iki kere iki Gün gelir kesilir ses soluk, acaba nerdedir ki Her gece yanındayken, yoktur artık eseri O şimdi, yepyeni nik'li
Tümüyle değiştirmiş kimliğini Sen günlerce bekle gelir belki Uğrar arada sana da canı istedimi Atar bir sürü geçersiz bahaneleri
Bilirsin, yalandır her kelimesi Yine anlatır bir sürü aşk hikayeleri Seninleyken bile başka masada aklı fikri Ya mesaj yazar ya, açmıştır msn'i
Sakın ha sakın sitem etmemeli Anında vurur en iğneli sözleri Ah sanal alem ah, sana ne demeli Seninle yaşanıyor aşk'ların en güzeli
Acılar senden gelir bal kaymak misali Her tatlı söz bozduruyor tüm tövbeleri Kimin eli kimin cebinde belli değil ki Bu gün sen, yarın gelecek başka birileri Senin de ondan farkın ne ki
Aşk böyle değildi, kim icat etti ekranda sevmeleri Ah sanal alem ah, sana ne demeli Kabul eyle sitemlerimizi. | |
| | | nazlım Tecrubeli Üye
Mesaj Sayısı : 88 Yaş : 28 Nerden : VAN Lakap : nazooo Kayıt tarihi : 05/01/09
| Konu: Geri: BİLİMSEL AŞK Çarş. Ocak 07, 2009 12:26 pm | |
| çoooook kooooomik hahahahahahahaha | |
| | | | BİLİMSEL AŞK | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| |